Bála se
Přišla sama a v rohu stála,
nešla mezi ostatní snad se bála!
Bála se jejich pohledů, otázek...
V ruce svírala černou sponu,
chtěla se schovat za nejbližší oponu.
Vystrašená svým okolím,
přišla, aby dokázala, že se nebojí...
Skutečnost je však jiná
a ona ví, že je vinná.
Ví, že nemůže splnit to, co slíbila,
měli pravdu komu by se taková holka líbila?
Snad jen blázen by ji chtěl
a to jen kdyby nouzi měl...
Dost smutné zjištění
pro dívku plné nadějí!
Plnou snů a iluzí,
ale naděje v ní nemizí.
Doufá, že jednou přijde den,
kdy bude moct bez starostí ven.
Jen tak se bez obav procházet
a štěstí a láska ji budou provázet...
Komentáře (1)
Komentujících (1)