Kočka malá
Srdce vzkvétá
V kráse zjara
Kočka malá
Se toulá
Hárá
Láska
Skála
Kočko
Malá
Kocour vrní
V temném trní
Z lásky
Kotě
Udělá
Neříkej
Žes
Nechtěla
Svícny nehoří
Oči nemhouří
Jen hop a hop
A další kočku
Sleduje kocour po očku
Dělat
Dělat
Koťata….
Ta klubíčka chlupatá
Nic víc nelze v tomto světě
Kočko, toužíš po odvetě?
Komentáře (1)
Komentujících (1)