Vánoční čas
Anotace: pro školní noviny
Ježíšek, Santa Claus, Děda Mráz,
kam jen se před nimi schováš?
Nesmí tě vidět,
jinak nepřijdou,
stačí tě slyšet
a ihned odejdou.
Velké i malé dárečky,
prý pro hodné dětičky.
Stromeček zdobený,
cukroví napečený
a nálada vánoční.
Tak zase za rok,
přijdou k nám,
pouze na skok
a zas půjdou dál.
Komentáře (0)