Tahle báseń je moc povedená. Zvlášť ty poslední čtyři verše jsou nečekané, ale skvěle se tam hodí.
P.S. Chtěla jsem tě poprosit, abys mi dala k mým básničkám i komentář, kdyř jsi je ohodnotila 0%. Nejsem kvůli tomu rozhodně naštvaná, ale zajímalo by mě, co se ti na nich tolik nelíbilo.
07.12.2006 18:56:00 | Elvien