Znovu žít
Znovu postavit se na nohy
a z hlavou vztyčenou jít dál,
tvářit se, že se nic nestalo
a smířit se s tím co mi život dal.
To je můj sen stát se tím stejným
člověkem, co pro lásku šel se bít
a věřil, že taky štěstí jednou bude mít!
To život mu vzal jeho křídla
a zmizela i jeho víra.
Víra v lásku, ten krásný cit,
tou láskou byl ten člověk bit...
Komentáře (0)