Kóje ve vlaku
Anotace: Možná trochu název nevystihuje podstatu, ale nevím jak jinak se nazývají ve vlaku oddělená sezení...
Sedíc lidé zamyšleni,
do své mysli ponořeni,
hloubajíc či čítajíc,
dívajíc i říkajíc.
Sedí tu a sedí tamhle,
u okna či v uličce,
jejich cesta do daleka,
a nebo jen k babičce?
Komentáře (0)