noha mloka
Anotace: noha mloka? káva kvoká...
pytel masokostní moučky,
gumový medvídci po obrně,
pytel z málo mrtvé kočky,
kočka z třínohého koně
noha bez oka
oko do pusy
ruka bez mloka,
gumový medvídci bez husy
kde je koňova noha?
gumová ruka po obrně,
pusa z kočky, oko z mloka
pytel masokostní moučky?
vyndej ruku z koně!
Komentáře (1)
Komentujících (1)