Feťák

Feťák

Anotace: Bohužel.......

Osoba na špinavé zemi ležící,
vedle ní stříkaček pět i víc,
absťákem běsnící
potřebuje svůj fet, nemá nic.
Teď z posledních sil vztává,
opírajíc se o studenou židli
zas k zemi klesá....
Před slícíma očima se míhají stíny.
Chtějí ho stále víc a víc,
už nezachrání ho nic.

Víčka ztěžkla,
spadla dolů,
teď honí ho obluda,
žijící pomalu se mění v mrtvolu.
Obludné od jinud stvoření
natahuje pařáty z pláště,
kostnatá ruka sahá po hrudi,
jsou blizko, v sevření.
Odnáší si ho pryč
už nikdy nespatří ten svět víc.
Autor Art.Ep, 10.12.2006
Přečteno 414x
Tipy 1
Poslední tipující: Dablovamilenka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

..příliš nepřehledné..

31.01.2007 22:03:00 | Fallen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel