Kdyby tak vše šlo změnit zlatým proutkem... ale nejde! Snažím se, ale stejně uvnitř cítím, jak zeje prázdnota... ale také vím, že skončí, jednou určitě...
14.12.2006 19:37:00 | EsmE
no.. a nešla by ta samota změnit? jako..asi nebude špatná, když kouzlí tak krásný básničky.. ale zas jako. k čemu ji pořád obskakovat .. viď ? :)
14.12.2006 18:44:00 | Zamilovaná do nezamilované doby