Big Ben
Znáš pravdu?
.
.
.
.
.
Denisone už ti odzvonilo.....
.
.
.
.
.
Majestátnost to poranilo.....
.
.
.
.
.
Benjamínku Halla či Caunta to odradilo.....
.
.
.
.
.
Přesnosti srdce
úderem hromu
hmotnost náleží tomu
.
.
.
.
.
Mraveneček stojí tu před tebou,
dotknout se bojím.
Oči nikam jinam nevedou,
avšak pevně na nohou stojím.
Nepadá na mě jen krása masivních ručiček,
kruhy v tvém oku tkví,
Červenám se jako pár hihňajících holčiček,
pro ticho rakví.
Komentáře (0)