Někdy se nedá
nic říct,
a tak mlčím,
jako mlčí zem,
když se do ní dívám
a čtu v ní odpověď
Mlčím
jako světla nočních lamp,
co umírají s ránem,
jako holka za peníze,
co nemusí nic říkat,
jen očima napoví –
zaplať
a co chceš si vem.
Jako mlčí tvá ruka
v té mojí
a ty šeptáš,
že mě miluješ
a já ne