Rozdíl
Anotace: báseň pojednává o tom, že někdy staží malá předělávka a změní to celý smysl.
Krásná se zrodila, žila a zemřela.
Šeredná se zrodila, žila a zemřela.
Chytrá se zrodila, žila a zemřela.
Hloupá se zrodila, žila a zemřela.
Na 1. pohled příběhy stejné,
ale až na 2. je nejspíš zřejmé,
že:Krásná se zrodila, SVŮJ ŽIVOT prožila a zemřela.
Šeredná se zrodila, SVŮJ ŽIVOT prožila a zemřela.
Chytrá se zrodila, SVŮJ ŽIVOT prožila a zemřela.
Hloupá se zrodila, SVŮJ ŽIVOT prožila a zemřela.
Tak je vám teď už vše jasné?
Jestli ne tak tak to neřešte, ne vše je úžasné.
Komentáře (0)