***
Jistota
plachá jak hřích
..naposledy
kde byla..
okamžik pouhý
..cesta udusaná
kopyty věků..
pádící mrak
..oděná
v potrhaném blankytu..
šikmé stíny
stromů
..hrdá jde
kam-snad domů..
na zem
moudrost padá
..pohár
boje nalévá..
utkaná
andělem naděje
..žije
obklopená třpytem..
zahalená
úsvitem zmatku.
Komentáře (2)
Komentujících (2)