Deň
zavreté dvere..
ani oheň ich neotvorí
a človek sa bojí
či sa dá vrátiť späť
zahmlené kopce veštia pekný deň
a besné psy bojazlivú noc
vzduchu niet
nadýchnuť sa ťažko
mláky už vyschli
tak človek mysli
kde si urobil chybu
Komentáře (1)
Komentujících (1)