hľadiac na hviezdu
si uvedomujem
aká som slabá
tápam pri pohľade na teba
a tápam aj keď nie som s tebou
či vôbec poslúchaš
tak ako hviezda padá
padá aj moja dôvera
ktorá sa roztrieštila
a roztrieštila aj moje sny
v ktorých sme boli spoločne
ako šťastný pár
a teraz prázdne šedé sny
strašia mi hlavu
behám v nich ako nahá kurva
ktorá zháňa niečo
čo potrebuje
a ja potrebujem veriť
veriť v teba aj tvoje činy
kiežby tá hviezda vtedy nespadla...
...
až zase budeš vidět padat hvězdu nemysli na zklamání a mysli si na přání :-)
07.11.2011 16:41:08 | Lota