Pod kopyty žížal....také Vás občas štvou sousedi?
Pod kopyty žížal..děsně to duní
do ouška soused krtek mi funí!
Ze stromu pak hop,hop,hop
padaj šišky na můj strop.
To je vrchol teď ještě liška
hrabe si noru....
Balím si bágl s pozdravem myška
odcházím k dolu........
Přečteno 826x
Tipy 8
Poslední tipující: hybridka22, hatlapatla, Jeněcovevzduchukrásného, labuť, WAYWARD, Aťan
Komentáře (6)
Komentujících (6)