Hřbitovy
Vždycky jsem myslel,
Že v tomhle věku, co teď mám
Je člověk dávno mrtvej
Rok za rokem se posouvám
A ještě bych se zdržel
Vždycky jsem myslel,
Že nic mě nespoutá
Teď vidím, jak málo jsem viděl
A každej, kdo mě ohromil
Má někde, za co by se styděl
Já retušér se otáčím
A řady smírčích křížů v zádech mám
Jsou to všecky mý viny a co teď s tím
Ve spárech svýho hřbitova
Jsem SÁM
Vždycky jsem myslel,
Že pohnu světem
Teď doufám, že vůbec něco přijde
S příštím podzimem, zimou, jarem či létem
Přečteno 258x
Tipy 4
Poslední tipující: Martin Škréta, Liška76
Komentáře (1)
Komentujících (1)