Anotace: -
Trýznivá
myšlenka
v mysli mé
bubnuje potají
dusí mě a svírá
a vůbec se tím
netají
ze strachu
hrajem spolu
roztodivné hry
však vítěze
ani poraženého
nikde není
semkneš mé hrdlo
o trošku víc
snad ze strachu
z odsouzení
a pak už nezbude
kromě tmy nic
kromě bolesti
jenž v mém srdci
tiše pění
...