Anotace: ...půjdu s nimi...
Krajina strohá bere mi klid
… když , za časného rána
vyjdu z domu do zimy
Stojí tu … půjdu s nimi
Pani láska a štěstí
Kam jinam jít
… když , chci život snít
...na vybranou je vždy :) ...
19.12.2006 11:14:00 | WhiteSkull