DNEŠNÍ NEDĚLE
Je neděle
Nic se neděje
Někde mrzne
slunce svítí
ale nehřeje
Občas sněží
Na okně kvítí
milé a svěží
Tvé orchideje
Krásná naděje
Žádné kvítí
však nenasytí
duši pohladí
Jistě i zahřeje
Přečteno 246x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)