Si tulákom
Si tulátkom v uliciach miest.
Tvoj údel nepoznám.
Si tulákom,bludiskom ciest
chodievaš nocou sám.
Básnikom slobody,
júnový vetroplach bez mena.
Kľúče si zahodil,
čákam Ťa pod oknom stratená.
Som tulákom v uliciach miest.
Svoj údel nepoznám.
Bludiskom nechám sa viesť
k výdychom slepých rán.
Přečteno 312x
Tipy 2
Poslední tipující: Nevratný obal, shakespeares
Komentáře (2)
Komentujících (2)