Nejsem ta, kdo se směje
Občas,
ale to vážně jen
mám stavy
spojené s pocitem
plným řečmi o beznaději.
Včera jsem vstala a řekla si
„budu jiná“,
a tak jsem skočila šipku do světa
kde city nikdo nemá.
Takže další básničku napíšu
znenadání
a zírám dál na svoje
propiskový tetování.
Nejsem ta, kdo se směje
nejvíc a naposled,
jsem jen opilá básní
když hledám správný slovosled.
V tomto světě není
hudba, co by mě rozesmála
ani slovo, které by vystihovalo
mě – asociála.
Přečteno 322x
Tipy 9
Poslední tipující: To je ONA, Liška76, Fungal, Radek.oslov.Šafárik, Philosophic Theory, WAYWARD
Komentáře (4)
Komentujících (3)