Krutý srdce hlas
Pro ni nebylo to skoro nic
Avšak pro mě mnohem víc
Rok a půl jsme byli svoji
Rok a půl se milovali
Rok a půl jsi byla jediná
Tak krásna a vždy nevinná
Ted už je to všechno pryč
A v mém srdci zůstal klíč
Klíč ke vzpomínkám tak krásným
Že musí zůstat ukryté
Kdybych klíčem já otočil
Oči mé bych solí smočil
Těžké v těchto dnech mé bytí
Těžko říct „už nejsme spolu“
Těžké přesvědčit sám sebe
Že už neusedneme k našemu stolu
Snad brzy budu zase šťastný
Snad brzy, nejlíp okamžitě!
A zas poznám že život je krásný
A zas jedné řeknu chci tě...
Přečteno 381x
Tipy 2
Poslední tipující: Liška76
Komentáře (1)
Komentujících (1)