Ach chytrá, chytrá, snad jen ale občas. Víte, jsou dny, kdy si říkám, ano, zbavila jsem se toho, už nemám proč se trápit, už jsem se s tím vyrovnala. A pak hned na to na mě přijde tak těžká deprese (nenávidím to slovo), že jsem schopná se vzdát čehokoli, jen abych mohla zapomenout na svůj život a to, co je s ním spojený.
16.11.2011 15:03:29 | SWEET13
Chytrá beruška....tipuju,že to je moc dobře..vyčistilas seznam...bingo..je místo pro další!
Blahopřeji beruško!!!Moc hezky napsané..
16.11.2011 06:53:41 | Liška76