Za temných nocí po Samhainu
Setmělo se
však mlha už ráno
zahalila celé město
jen rozeta
svatovítského chrámu
krystalky jíní na listech
umírajících stromů
a tvoje oči
modré a čarovné
Chlad oceli
ostří dýky jež hladí
bledou kůži na ňadrech
Jsi rytíř
který umírá a znovu se rodí
pod mýma rukama
v mlze a dýmu
Jsi mág
který mne očaroval
svým uměním
zaklel mne
do podoby bájné dívky
nepolapitelné Epony
Jsi druid
tajemných rituálů
za temných nocí
po Samhainu
mlha již dávno
pohltila celý můj svět
Jen dvě oči
ty oči čaroděje
vidím tak jasně
jako krystalky ledu
na umírajících
listech stromů
Přečteno 321x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli, slečna.závist
Komentáře (1)
Komentujících (1)