souznění
Plameny olizují vnitřek kamen,
ten pocit vnímámvíc než chanel.
Halím se v domácí flanel
a je mi prostě fajn.
Můj dům je pro mně moje všechno
nic neříká mi tvoje techno.
Doma mi není nikdy teskno.
O tom ty nemůžeš mít šajn.
Žiješ ve svém světě hluku,
mám tě za to ráda kluku.
Podej mi svou mužnou ruku
já nastavím ti dlaň.
Oběma je nám spolu fajn.
Ležíme u krbu,
z CD se line hu,hu,hu.
Přečteno 270x
Tipy 4
Poslední tipující: Liška76, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (2)
Komentujících (2)