Balada o roční době
Podzime, o podzime
Ty a tvé barvy žluté, hnědé a červenavé
už pomalu ztrácí dech
A místo nich nastupuje bílá
bílá a kus zimy lezavé
taková že se ti začně srážet dech
jak voda na křídlech
Vytáhnem kabáty a teplý boty
a rukavice , čepice
na zasstávkách budeme za čekání
do sebe choulit se
Až padne vločka a po ní druhá
až jich spadne přesně patnáct tisíc
až se do šedých sněžných mraků
zahalí měsíc
Pak tu bude zima,
a já budu dál koukat na vločky
a padat s nima...
Přečteno 270x
Tipy 4
Poslední tipující: Liška76, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)