"Mezi zemí, nebem, nic na věky není" (Radůza)
Bývaly už prázdnější
pocity
i bezradnější chvíle
sem
tam
se ruku v ruce
dobíráme až na konec
světa
/kolik těch konců máš ještě v rukávu?/
veselé
smutné
- pak ty stylové
čelem vzad
a o krok zpět
otevřít oči
-jestli zakopneš, země bude tvrdší než se zdá-
stojím na jedné noze
kuchyň stávkuje
i tramvajáci
"konečná, vystupovat!"
koušu si ret
a skloňuju vděčnost
úsměvy nám budou už jen
smutně úsměvné
a nikdy se nedovím
čím to voníš
.
konců bylo mnoho
-
jen ty konečné
opravdu bolí
Přečteno 380x
Tipy 6
Poslední tipující: Liška76, malá slečna, Petbab, Lucijena
Komentáře (1)
Komentujících (1)