Ešte nie
Odumrel nádych v skuvíňaní.
Nečaká krotké svitanie.
Šerosvit mi ťa nezachráni.
Neodíď.Nesmieš.Teraz nie.
Zajtrajšok skončil oznámením.
Drtivá prietrž nestiera
rany čo,za plač nezamením.
Neodíď.Nárok večera
nádejných prianí nezanikol
v zábleskoch stonov. Prosenie
vyrilo v tvárach vlhké ticho.
Neodíď.Nesmieš.Ešte nie.
Přečteno 401x
Tipy 5
Poslední tipující: Liška76, Žárovka, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (3)
Komentujících (3)