Dospělé dítě
Zdám se silná,
silná jsem.
Však chci být jiná,
trošku jen.
Snad až moc dospělá,
moc "moudrá".
Jako dítě já
byla bych skvělá!
Zvenku Člověk,
uvnitř dítě.
Vevnitř děvčátko s culíčky,
vně dívka s přísným drdolem.
Dítě touží po hraní,
chce slyšet: Jsi šikovná!
Teď je skoro paní,
chvála je nevhodná.
Na co jsou géniové
s dětskými přání a sny?
Na co jsou chvíle snové
a zodpovědné dny?
Přečteno 218x
Tipy 4
Poslední tipující: Liška76, malá slečna, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)