mam rád divný věci, nějakej problém?
Kvetu a brousím
Svou duši
Trousím
Rozklíženě hledím
Do půlnoci
Světlo ztrácim
Mam rád divný věci
Nějakej problém?
Je velmi zvláštní den
Zdál se mi jeden sen
Na schodech
Si rozbil koleno
Řevu jak
Kdyby ho zabilo
Neskutečná lehkost bytí
Krvácí smyslně
V periodě
Děsu vzdorně
Dříme ten
Kdo nese
Skříně
Kvetu a zbrousím
Svý city
Rdousím
Svůj um a
Svůj rum
Zničil jsem bázně a
Píšu básně
Píšu je divně
Mam rád divný věci
Nějakej problém?
Přečteno 345x
Tipy 11
Poslední tipující: chci_uverit, Striptérka, Back to Blackness, Lockedlady, Hazentla, Petbab
Komentáře (3)
Komentujících (3)