je pěkná, tak jsem si taky klikl ST na tvou báseň. Máš pravdu, byla to džungle, je dobře, že už to pominulo a je tady zase půda pro psaní, tak ať se ti daří:-)
12.03.2012 11:39:33 | kočkopes
To mé vlastní hodnocení sebe samé je tu samozřejmě omylem, zkoušela jsem jen zoufale proklepávat zdánlivě zmatená tlačítka v nedávné době divokých změn. :)
12.03.2012 11:32:55 | Oslice