Anotace: -
To sa naozaj musí napraviť. Konečne inteligentná a poetická oslava ženstva, za ktorú sa ani ja ako čoskoro žena nehambím.
Pre mňa áno :)
08.04.2012 22:51:54 | Terulienka
to je divný že tu skoro nikdo nebyl - ani komentík, nic - to se musí napravit :o)
je to vtipně sepsaný, hezky se to překutálelo k závěru :o)
21.03.2012 14:52:28 | hanele m.
jejda... jdu sem po nějakém čase a zjišťuji... že se ke mně někdo zatoulal... Díky moc...:-)
19.05.2012 16:27:54 | shakespeares