Dream mail
Za mnou stín nehledej
snů konspiraci
řekla, - děj se co děj
na los stírací
nešahej, napsáno jest
tam snu číslo
ty ne, já ano, snést
umím menší zlo
pomyslných snad zdí
svých labyrintů
růže, když se zardí
vsadí na fintu
chytrou tak jako já
- voní, ajéje
ve snu tě líbám via
dream mail "naděje"
Přečteno 321x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, jvacl
Komentáře (0)