Anotace: Jsou paralelní světy, které tvoří jeden svět...
myslím, že o světě a jeho tajemnosti by se mohl ten rým taky trošku tajit. Prostě se mi nezdá ten AA BB C - vhodnější spíš do říkanek nebo legrace. Jinak máš ale zajímavý návrh - tajemnost světa...
29.12.2006 12:27:00 | Miskitka