Prosím, znovu mi neubližuj
Zase ten přetlak,
už mě to nebaví...
Neměla sem ti odpouštět,
mám hroznej strach...
Příště to bude hořší,
asi tak tisíckrát...
Kvůli tomu tvýmu
miluju tě....
Měl sis to nechat pro sebe...
Už nechci znovu trpět
nepřežila bych to...
Prosím,
neubližuj mi...
Přečteno 397x
Tipy 3
Poslední tipující: korzar, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (0)