Hodná žena
Anotace: Kdo hledá, snad najde.
Hodná žena, to je poklad,
ta se o tě stará
I když často kroutí hlavou,
co si to jen vzala
Proto, hochu, na nevěru,
nech si chutě zajít
Já ti ovšem neporadím,
kde takovou najít
Přečteno 341x
Tipy 3
Poslední tipující: jenommarie, PIPSQUEAK, hašlerka
Komentáře (1)
Komentujících (1)