Hidden and Dangerous
*
Ležela u prahu
v odivu hrubá
slyšela u mezí
v pocitech tuhá
blikala u roucha
zmizela druhá
.
Jsi jen šťěk?
.
Jsi doma?.
Rozdělí věk
Rumová Doga?
*
Přečteno 490x
Tipy 4
Poslední tipující: Do Ga, Hazentla
Komentáře (2)
Komentujících (2)