Stíchlo
Stíchlo nebo nad Tatrami
vietor ustal
napoludnie nič nevrav mi
kto máš ústa
čo za smútok štíty prikryl
šedočierny
na slnku sa nezaiskril
sneh páperný
v Tatrách pražské zvony počuť
iné zvuky
nenarušia hlahol, z očú
zotrú ruky
vlahu, ktorá natíska sa
od prameňa
čírej vody v tento čas a
do kameňa
umytého slanou slzou vpíše meno
bol, už nie je
doňho dušou ponorenou
inak nevie
Přečteno 264x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Liška76, Marsinka
Komentáře (0)