Amundsen
Třeskutý mráz,
hlasitá ticha hudba,
děsivé ledů praštění.
Samota v nás,
v žití kletba,
bláznivé umírání
Hledání ohně,
tiché tónů pestrosti,
svítání.
Marně,
marnosti,
bláznivé umírání
Přečteno 335x
Tipy 1
Poslední tipující: Roger
Komentáře (1)
Komentujících (1)