Život není štěstí jen
ale někdy přinese i zlý den
přinese nám chvíle, které hodně bolí
kdy zdá se nám , že nás zlo
roznese v zubech po okolí
kdy zmizí v nekonečnou dál
každá naše jistota
že to co právě děláme
je správná dobrá věc
proto musí naše mysl i náš zrak
radši koukat do oblak
tam prý se jiný život žije
a nenávist a zlo se nepěstuje
Tam žije Bůh, který dobrý je
A všechny lidi miluje
Miluje mne i tebe
a
připravil pro nás nebe
kde budeme jedou žít
když budeme lásku
na zemi již ctít
když zde budeme jen správné konat
a na nic si nestěžovat
proto
druhým lidem musím o něm říct
aby nás tam bylo víc
aby nebe už zde na zemi bylo
a dobro konat se nám zalíbilo
proto již vím kde ty i já
můžeme spolu pomoc hledat
a to v nebi na nebesích
kde sídlí dobrý, hodný Bůh ,
který pomůže nám zaplatit každý náš dluh
dluh dobra, lásky,
které zde na zemi máme a zatím ho nekonáme
protože zatím oči k nebi nezvedáme
ale až ho jednou poznáme
pak pustíme si ho do srdíčka
a v něm nám láska , dobro bude žít
a kousek do nebe pak už jenom budeme mít
a v nebi se sním pak budeme jednou smát
a jako malé dítě si s ním radostně i hrát