...a zase zpatky...
°°°
Snad jen snový dotek andělský
Snad hvězdný prach se snes´
Tebe držel jsem v svém náručí
Kdos´ z nás (a možná oba) Ta dvě slova hles´
Snad jen mávnutí andělských křídel
Snad na krku Tvůj horký dech cítím
Jsi to Ty, koho za ruku jsem držel?
Jsi to Ty, koho svým srdcem vidím?
Snad jen snový dotek anděla
Snad hvězdný snes´ se prach
To ruka ruku protkala
Už opravdu jen v mých snách
°°°
Komentáře (0)