Když končí lži
Proč sny se rozplynuly
v nenávratnu?
.
Na rtech hořká příchuť zrady
tělo si nese doteky jiný
.
Kam jen poděla se chuť
žít život spolu?
.
Lži zničily představy
o muži - kdysi milovaném
.
Ke jen je u tebe úcta
cit a vděk?
.
S temnotou v srdci
pokřiveným svědomím
chtěl by se snad přátelit
do další chvíle
protkané novou nitkou lží
.
Kde vzal se ten vztah
jak mohl stát na lžích?
.
Zbyla mi trpká skvrna na duši
hluboká rána na srdci
a údiv nad krutostí i těch
které (ne) milujeme
.
Kdys jen přestal vnímat dobro
a nastoupilo zlo?
.
Nebreč, že ztratil jsi lásku
i jediného přítele
kde vina je ve skrytu víš
i když se pravdě stále bráníš
Komentáře (0)