Katatonie

Katatonie

Anotace: -

Katatonie, myšlenka na nic,


víc nechci vědět,


ležet a utápět se ve svém hnoji.


Boj už jsem vzdal…kálím


a tak dál.


Nečekám další jitra,


nitro jsem otevřel světu,


větu už dohromady nedám,


jen brečím, hekám a prosím.


Pomoc, skosím se sám,


durman nezabírá,


lítaj mnou psychózy, vidiny, stresy,


presy rodiny bývalé a smutné.


Skoč si z mostu praví máti,


já natrus pomoc v Bohnicích hledám


a mám  snad i naději,


raději snad žít než hnít v dřevě,


zeminou zasypán,


hnán dál pro další minuty,


co provedou tě světem,


hnán i meten osudem a STUDEM.

Autor numix, 06.01.2012
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: kaktus
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dík za hodnocení

06.01.2012 16:52:36 | numix

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí