Subjektivní
Vyrvi střeva, zlámej údy, vypal mi zrak,
vlož pod kola ozubená.
Dovol abych cítil bolest jinak než tak,
jak mi byla způsobena.
Jsem pytel masa, krve a kostí,
jakákoliv muka budou mi víc vhod.
Žádná nezpůsobí tolik bolesti,
co způsobil mi tvůj odchod.
Přečteno 302x
Tipy 3
Poslední tipující: slečna.závist, Liška76
Komentáře (0)