Podívej
Ty, kdo nevíš kudy kam
obelhán snů trampolínou
hnán vidinou zítřků plynnou
já Tě znám
Ty, kdo ztratils hůl i prám
kdo jsi zůstal sám o sobě
věrný snů v první osobě
stínohrám
podívej, kvete růže, podívej, kvete růže
povídej, může-li, se ptá
Ty, kdo posloucháš bim - bam
srdcí zvonů koncem týdne
zpíváš s nimi tóny vlídné
pa-da-dam
kdo se ptáš, zdali Tě znám
zrovna ptám se stejně hloupě
hledám květy v bílé stopě
sníh je tam
podívej, kvete růže, podívej, kvete růže
povídej, může-li - teď ať se ptá
Ty, kdo víš, proč upadám
náskok mezi mnou a Tebou
zvětšil se, mé nohy zebou
smůlu mám
Ty, kdo víš a Ty kdo znáš
kdo jsi Ta, jež růžím přizná
komu házíš je, ať vyzná
- rád ji máš?
v stopách růží je až-až
kvetou v zimě jak ty v létě
voní tak, jak miluje Tě
růže táž
růži dej, bílou růži ke rtům dej
bílý sen je čaroděj
nic se neptá
ptej se.. jej
Přečteno 257x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (1)
Komentujících (1)