Rande
V šeru polostínů prstence Saturnu
na Tebe čekám
docela odevzdán stinnému nokturnu
donaha svlékám
tělo i duši svou, ať se Ti líbím
- nikde tu nejsi
vystaven pohledům z uf škodolibým
jejichž mě děsí
smích, nedovtípím se, že jsem pochybil
a schůzku sjednal
s Tebou u Saturnu, moc se Ti líbil
kola soustředná
chtělas mít na rukou, zápěstím zlatým
možná mi máváš
ze Země.. ůsměvům stejně zubatým
neodoláváš
Přečteno 249x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (0)