neutíkej
Rutina obyčejného rána
ošklivá jak stará panna
a hlavně "vlídná".....
...jak vrzající brána!
Přehoupl se den
a rutina lásky naší
mě k večeru už pěkně straší
a líto mi je jen
že jsme k sobě tak plaší..
Pojď zas nebýt sen.
Přečteno 370x
Tipy 2
Poslední tipující: Helena Lovecká
Komentáře (2)
Komentujících (2)