Anotace: ...novoroční...není to předsevzetí, jen taková pocitovka...jak na nový rok tak po celý rok....ne?;)...a o čem je?...bez nápovědy...co myslíte?
Liz, děkuji za krásné uvítání! Básníš nádherně! Až budu mít čas, tak si Tě pročtu pořádně! Trochu se až stydím, že sem lezu! Téměř všichni máte v básních takovou hloubku, kterou u mě nenajdete! Ale co byste chtěli od Zlobra!
03.01.2007 09:11:00 | shrek1979