Mare Cognitum
Do prachu Mare Cognitum
sinusovou větu čmárám
nedlužím nic svým pocitům
když zdejších moří saharám
geoglyfů negativy
zanechám, zde žádný vítr
nefouká, Luny líc čtivý
impaktů různý kalibr
netrefí zrovna důkaz, že
byl jsem tady v bdělém stavu
- na čelo kdo si ukáže
ať neproděraví si hlavu!
Přečteno 292x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, jvacl, divoska_jaja
Komentáře (0)